Minä aistin sen läsnä olevan

tavoittamattoman henkäyksen

ja mahdollisuuden,

minua kasvattavan voiman,

jolle löytyy sija sisältäni.


(Riitta Pasanen)

Innostavaa teatterityön ohjausta

Teatteriohjaaja ammatti- ja harrasteteattereille

Haluaisitko hioa näyttelijäntaitojasi ja kehittää ilmaisuvoimaasi? Teatteri-ilmaisun ohjaajana tarjoan käyttöösi monipuolisen teatterillisen ja draamallisen osaamiseni. Työskentelen ohjaajana ammatti- ja harrastajateattereissa ympäri Suomen.

Tehtäviini kuuluu teatteriesitysten ohjaaminen soveltavan taiteen ja perinteisen teatterin tekemisen menetelmillä. Minulla on vuosien kokemus erilaisten produktioiden onnistuneesta toteuttamisesta.

Yleisötyön tekeminen

Teen yleisötyötä, jossa ollaan eri tavoin tekemisissä yleisöjen kanssa. Osallistuminen voi tarkoittaa esimerkiksi keskustelua ja ajatusten vaihtoa esitysten sisällöstä. Se voi olla myös tekemistä, kuten draama- tai teatterilähtöistä toimintaa, jonka tavoitteena on vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Voin myös lisätä yleisön teatteritietoutta ja perehdyttää teatteriin taidemuotona. Yleisötyön oleellisena osana ovat erilaiset taidetyöpajat, jotka voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan. 

Koulutukset ja kurssit

Järjestän erilaisia teatterityöhön liittyviä koulutuksia ja kursseja, joiden sisältö voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Näyttelijätyön koulutus

Tarjoan näyttelijätyön koulutusta, johon kuuluu esiintymis- ja ilmaisutaidon opetusta. 

Yhdessä lava haltuun

Kun etsit ammattitaitoista teatteri-ilmaisun ohjaajaa, ota yhteyttä.

Palveluihin kuuluu myös taideterapia, lue lisää.