Minä aistin sen läsnä olevan

tavoittamattoman henkäyksen

ja mahdollisuuden,

minua kasvattavan voiman,

jolle löytyy sija sisältäni.


(Riitta Pasanen)

Luovaa työyhteisövalmennusta

Työyhteisön toiminta uudelle tasolle

Työyhteisövalmennus tarjoaa työkaluja työyhteisöjen arkipäivän haasteisiin. Tavoitteena on työyhteisön kehittäminen työntekijöiden vuorovaikutustaitoja parantamalla. Samalla voidaan vahvistaa yhteisöllisyyttä, ratkoa ongelmia ja edistää avointa ilmapiiriä.

Tarjoan työnohjausta ja työyhteisöjen valmennusta yrityksille ja yhteisöille koko Suomen alueella. Hyödynnän työssäni sekä luovia että soveltavan taiteen menetelmiä, missä keskustelu on oleellinen osa toimintaa.

Työyhteisövalmennus soveltavan taiteen menetelmien avulla

Ryhmälähtöinen menetelmä
Keskustelu on oleellinen osa valmennusta
Tavoitteena kehittää vuorovaikutustaitoja
Etsitään yhdessä ratkaisuja ongelmiin
Mahdollisuus haastavien tilanteiden harjoitteluun
Mahdollisuus testata tulevaisuuden toimintamalleja käytännössä
Antaa tilaisuuden jokaisen mielipiteen kuulumiselle

Koulutus- ja virkistyspäivät

Suunnittelen ja järjestän työyhteisöjen tyhy- ja virkistyspäiviä, koulutuspäiviä, workshopeja, luentoja sekä seminaareja, joiden sisältö on mahdollista räätälöidä työyhteisöjen toiveiden mukaan.

Menetelmänä voidaan käyttää myös ekspressiivistä taideilmaisua. Ryhmäläisillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta taideilmaisusta, mutta se ei ole myöskään este. Yhdessä rakentamalla voidaan luoda mukava, uusi, erilainen ja inspiroiva hetki työkavereiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Ideoidaan ja toteutetaan juuri teidän työyhteisöllenne sopiva valmennus- tai koulutuspäivä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Tutustu myös muihin tarjoamiini palveluihin.